top of page

Novetat Discogràfica. "Poésie et Musique" de Hirundo Maris

HIRUNDO MARIS.

La idiosincràsia d'Hirundo Maris és -des de la seva fundació l'any 2009 sota la direcció d'Arianna Savall i Petter Udland Johansen- la d'explorar nous mons musicals i formes d'expressió.


Ara emprenen un camí completament diferent amb aquest nou projecte per al segell Fuga Libera, que es dedica a una gran i meravellosa tradició de la cançó, la cançó d'art dels segles XIX i XX, amb compositors com Schubert, Schumann, Brahms, Fauré. , Debussy, Mompou, Toldrà, García Lorca, de Falla i Grieg, tots ells tan significatius per a aquest gènere de música de cambra. "L'amor per la poesia i la música que compartim (Arianna Savall i Petter Udland Johansen) és una cosa que invariablement explorem en tots els nostres projectes amb Hirundo Maris. Va ser molt important per a nosaltres fer-ho a la nostra manera personal i portar a la música el nostre so i amor personals. Per això hem arranjat tota la música de nou perquè s'integri amb l'univers musical d'Hirundo Maris. Sentiràs un gran amor i respecte per aquesta música feta per aquests fantàstics compositors a l'esperit d'Hirundo Maris, amb música que ve del Mediterrani assolellat i arriba fins a la gelada Escandinàvia".

El CD es va posar al mercat el 15 d'octubre de 2021 i es va presentar en concert al festival Open Eyes Art Festival de Cracòvia el 16 de novembre.


Escolteu-lo aquí:bottom of page