top of page

I per acabar... la Solemnis de Beethoven


Tal com va anunciar el Cor Lieder Càmera de Sabadell en un comunicat a la prema el març de 2021, aquesta serà la seva última temporada als escenaris.


En el seu moment, donat que L'Auditori no havia anunciat la seva programació, va avançar que tancaria en les sales, orquestres i programacions més prestigioses i així ha estat.


El mes d'abril, amb la Franz Schubert Filarmonia i sota la direcció de Salvador Mas presetaran la Gran Missa en Dom de Mozart al Teatre Auditori de Sant Cugat i al Palau de la Música Catalana.

Vegeu més informació aquí.


La primera setmana de maig, i aquesta ja serà la seva última producció, el Cor Lieder Càmera participarà a la Missa Solemnis de Beethoven a la temporada OBC a L'Auditori de Barcelona. En aquesta ocasió es col·laborarà amb el Cor de Cambra del Palau de la Música i el Cor Madrigal, tots ells preparats per Josep Vila i Casañas i sota la direcció de Salvador Mas.


Més informació entrades aquí.


REPERTORI L. V. Beethoven: Missa Solemnis en Re, op.123 (1819-23) 75'


INTÈRPRETS Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)


Siobhan Stagg, soprano

Sophie Harmsen, mezzosoprano

Werner Güra, tenor

Dietrich Henschel, baix/baríton

SALVADOR MAS, DIRECTOR


Cor Liedercamera

Cor Madrigal

Cor de Cambra del Palau (Júlia Sesé, preparadora del cor)

Josep Vila i Casañas, direcció del cor


PROGRAMA Concebuda inicialment com a missa d'entronització per a l'arquebisbe d'Olmütz, Beethoven abandonà aviat aquesta fita per immergir-se durant anys en la composició d'una obra de dimensions monumentals i destinada a ser el testament vital de la seva profunda espiritualitat. En vida de l'autor només van interpretar-se'n alguns fragments juntament amb la Novena simfonia, el 1824. Es va estrenar completament de manera pòstuma el 1830.

bottom of page