top of page

El TAG de Granollers acollirà l'estrena de l' "ENIGMA GARRETA"


El projecte sobre l'obra de Juli Garreta que fa tres anys es va plantejar Padullés era ambiciós i d'un abast molt ample:

- Recerca i enregistrament de l'obra per a veu i piano

- Divulgació de l'obra per a veu piano

- Edició de les partitures

- Divultació del músic. Crear un espectacle (recital-teatralitzat) per difondre qui era en realitat el mestre Garreta.La primera fase - recerca i enregistrament de l'obra per a veu i piano- va sortir a la llum de la mà de FICTA el desembre del 2020 amb la publicació del CD "RECORDS I SOMNIS" i posterior presentació a Girona i a L'Auditori, a l'abril de 2021.


El disc comptà amb molt bon recolzament de la crítica i els mitjans.

Vegeu aquí el recull de premsa.


El juny la resvista #440clàssica va dedicar el seu número 63 a Juli Garreta. En aquesta edició es va oferir als lectors el CD "Inèdit" de #FICTA amb un recull divers d'obres de Garreta.

En la línia de la divulgació de l'obra per a veu i piano del mestre ganxó, l'equip del projecte va ser cedir obres per tal que forméssin part d'aquest disc i va patrocinar-ne l'edició.En aquests moments, Padullés i Poyato estan col·laborant amb les editorials FICTA i Tritò per editar les partitures.


La quarta branca d'aquest projecte, la divulgació del músic, en tots els seus àmbits, influències i caràcter

veurà la llum a finals d'octubre.

Amb col·laboració amb el Teatre Auditori de Granollers, relació ja iniciada l'octubre del 2020 amb l'enregistrament del disc, s'estrenarà ENIGMA GARRETA, el 29 d'octubre.


FITXA ARTÍSTICA:

Roger Padullés, tenor

Francisco Poyato, piano

Laura López, actriu.


Comentarios


bottom of page