top of page

COR LIEDER CÀMERA

  • web-logo-hi_edited_edited_edited
  • Facebook - círculo blanco
  • Twitter - círculo blanco
  • YouTube - círculo blanco
Lieder_Camera_foto_Josep_Molina (cor) 1.jpg

El so càlid i expressiu, propi i característic de Lieder Càmera, va ser una de les prioritats del treball del seu fundador, Josep Vila i Casañas, l'any 1990 i ha continuat essent així amb els seus successors: Xavier Pastrana i Bitria, Elisenda Carrasco i Ribot i també amb Eduard Vila i Perarnau.

En tots aquests anys d'història Lieder Càmera a més d'haver, estat dirigit per nombrosos directors de prestigi ha col·laborat amb diverses orquestres nacionals i internacionals. Ha estat cor adscrit al Festival Castell de Peralada, ha actuat amb la companyia de Carles Santos fent gira per nombrosos festivals europeus així com al TNC en un espectacle sobre el poeta Joan Maragall.

Aquesta peculiar trajectòria fa de Lieder Càmera un cor versàtil, amb una extraordinària flexibilitat interpretativa i una especial capacitat de comunicació amb el públic.

L'interès per la preservació i difusió del patrimoni ha dut el cor a dedicar a la música catalana cinc dels sis CD produïts. L'últim, presentat el maig del 2017, fou l'estrena mundial de la missa a doble cor Sanctus-Benedictus de Josep Vila i Casañas a la Temporada de Cambra 14-15 de L'Auditori, en motiu del XXVè aniversari del cor.

Des de la temporada 12-13 el cor Lieder Càmera és cor adscrit a L'Auditori i Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

A partir de la temporada 18-19 Lieder Càmera emprèn un projecte particular i ambiciós, sota el lideratge artístic de Josep Vila i Casañas, en el que incorpora cantants professionals a la seva plantilla.

AGENDA
ÚLTIMES NOTÍCIES
DISCOGRAFIA
bottom of page