top of page

Padrosa presentarà el seu "París 1911" al cicle "Els teus clàssics"


L'associació Joan Manén i el seu cicle "Els Teus Clàssics" és coneguda i reconeguda per la gran tasca de recuperació i difusió del repertori de compositors catalans.

El cicle ja té un lloc a la ment de qualsevol artista que té interès en aquest repertori.


Per aquesta 11à edició l'equip artístic s'ha fixat amb la proposta de Bernat Padrosa: "París 1911" i el concert tindrà lloc el 16 de maig.


Padrosa explica "París esdevé, per a tota una generació de compositors, un gresol d’influències i descoberta de nous llenguatges. A partir del disc “Impressions Íntimes”, dedicat íntegrament a la figura de Frederic Mompou i qualificat per la premsa especialitzada com el quart millor disc de música clàssica publicat el 2020, Padrosa ens proposa recrear el bullici cultural de la ciutat de les arts agermanant la música de Mompou amb la de Heitor Villa-lobos i la de Narcís Bonet. Un concert per viure de prop la màgia de la guitarra clàssica i la sensualitat d’un llenguatge ple de matisos i d’impecable factura."


El programa inclou obres de Mompou, Agustí Grau, Narcís Bonet i Heitor VIllalobos.


Més informació i entrades aquí.


Aquest mateix repertori s'oferirà a les jornades "El so de les cases" de Vic. Aquesta iniciativa que programa músics catalans de tots els estils a espais emblemàtics públics i privats de la ciutat dels Sants. Enguany serà els dies 3, 4 i 5 de juny.


Comments


bottom of page