top of page

Les 7 "ESSÈNCIES" de Lieder Càmera

LIEDER CÀMERA................................


El setembre del 2019 com a notícia d'inici de temporada el Cor Lieder Càmera, liderat per Josep Vila i Casañas anunaciava una gira de concerts de celebració del seu trentè aniversari que havia d'ocupar primavera i tardor del 2020.


La gira i la celebració es va haver d'ajornar un any a causa de la pandèmia generada per la COVID-19 com tants d'altres projectes.

El projecte que presenta Lieder Càmera és un repàs de la seva trajectòria en base a set essències ja sigui perquè han marcat un abans i un després en la seva història o perquè d'alguna manera o altre l'han acompanyat en el seu recorregut,


Les set essències són:

  • Els Lieder

  • Música per l'esperit

  • El nostre cançoner

  • Carles Santos

  • Cançó Nova

  • Els que anyorem

  • La Catalunya d'avuiAixí descriuren el programa:

Essències és un recull eclèctic d'obres que, amb el reforç d'una posada en escena conceptual, mínima i elegant, farà una passejada per la trajectòria del cor.


S'hi podrà sentir obres Brahms, Howells, Ollé i Sabaté, Rheinberger i Duruflé, entre d'altres.


Hi haurà espai per homenatjar Carles Santos, artista que va deixar una profunda empremta en la trajectòria del cor. La nova cançó també tindrà protagonisme amb una mostra del projectedel 20è aniversari, el qual vol apropar cançons del patrimoni i imaginari col·lectiu a generacions més joves.


Per aquest projecte es comptarà amb la col·laboració de l'escenògrafa Montse Colomer, i amb un conjunt de professionals format per Belén Isabel Bernaus, Laia Prat, Guillermina Morales, Margarida Lladó, Matthew Thompson, Lluís Vila, Pablo Acosta, Ferran Albrich i Albert Cabero.


La gira del 2021


El proper 14 de maig es farà l'estrena dins el marc del Festival de Música Clàssica i Tradicional d'Esplugues de Llobregat. Vegeu aquí més informació i entrades.

Seguidament, el 16 maig el cor visitarà Lo Casal d'Agramunt dins el Concert Coral que organitza la Coral d'Avui. Més informació i entrades aquí.


Més endavant el concert es presentarà dins la programació de Juventuts Musicals de Sabadell, el 4 de juny. Més informació i entrades aquí.


La gira seguirà el juliol i s'allargarà fins l'octubre presentat aquest concert a Balaguer, Sant Ramon, Barcelona, Permià de Mar i Valls.


Comments


bottom of page