top of page

La revista 440 dedica el número de juny a Juli Gareta

ROGER PADULLÉS


El mes de juny de 2021 arribava als quiscos el número 63 de la revista 440 clàssica dedicat a Juli Garreta.


Amb la compra de la revista s'hi inclou de regal el disc Inèdit (editat per #Ficta) que conté peces enregistrades per primera del compositor.


En aquesta selecció de 10 peces que ha fet la mateixa discogràfica, s'han escollit 7 de l'enregistrament RECORDS I SOMNIS, interpretades per Roger Padullés -tenor- i Francisco Poyato -pianista-.


Aquest enregistrament es va presentar a la primeva. Vegeu la notícia aquí.L'acurada i ben documentada edició de la revista inclou una entrevista al tenor Roger Padullés.


Paralel·lament la ciutat de Sant Feliu de Guíxols celebra el centari de la sardana "Juny", himne de la ciutat. Aquests dies la ciutat pot gaudir d'una exposició sobre el mestre.En aquests moments #RogerPadullés està treballant amb #FranciscoPoyato i #LauraLópez en un recital teatralitzat que tindrà per nom ENIGMA GARRETA i que contindrà obres del disc #RecordsiSomnis de #Garreta així com obres de compositors europeus que el van influir com ara #Grieg.


Cal lloar la dedicació i excel·lents resultats que obté #RogerPadullés en la divulgació de la música, artistes i compositors catalans; tasca que a dia d'avui ja es pot constatar que va més enllà d'un simple concert enmarcat en un festival dedicat al patrimoni, sinó que aconsegueix implicar diferents institucions, experts i programadors i dur els seus projectes a tot el territori.

Comments


bottom of page