top of page

30è aniversari del Cicle de Concerts de Manlleu

HIRUNDO MARIS

El Cicle de Concerts d’Amics de la Música de Manlleu va néixer impulsat per un grup de professors de l’Escola de Música de Manlleu amb la finalitat d’apropar la música clàssica als alumnes. Va començar com a cicle de primavera, més tard s’hi va afegir el de tardor i el 2009, amb el naixement de l’ “Associació Amics de la Música de Manlleu”, el cicle es desvincula de l’Escola de Música i passa a tenir una programació mensual que encara avui es manté, exceptuant juliol i agost. Durant aquests 30 anys ha estat organitzat per persones que hi han treballat i que hi treballen actualment de manera desinteressada.

Amics de la Música té en aquest moment un centenar de socis i col·laboradors fidels gràcies als quals poden presumir d’una programació d’alt nivell a preus assequibles per a tothom. Les persones sòcies, els i les estudiants de música i els i les menors de 16 anys, tenen l’entrada gratuïta en la majoria de concerts i quan no és així tenen descompte en l’entrada.

El cicle de música clàssica de Manlleu cumpleix 30 anys. Efemèrida que l'organització celebrarà amb una programació de primeríssima línia: Quartet Casals, Tempus Trio, Jordi Domènech i Vespres d'Arnadí, Josep Ramon Olivé i Josep Surinyac, entre d'altres.

El proper 18 d'abril, HIRUNDO MARIS presentarà el programa Peiwoh en format quartet:

Arianna Savall. Soprano, arpa celta, arpa triple barroca i bol tibetà

Petter Udland Johansen. Tenor, hardingfele i mandolina

Miquel Angel Cordero. Contrabaix

David Mayoral. Percussions
Comentários


bottom of page