top of page
HM-SIBILLA-DRAUM.png

Aquest és un programa centrat en dues peces molt misterioses que provenen de l'Edat Mitjana, però que, gràcies a la seva bellesa i màgia, han estat cantades al llarg dels segles, iI és així com han arribat fins a nosaltres.

El Cant de la Sibil·la ve de l'antiguitat, però les primeres traces musicals es poden trobar al segle XIV. És el cant de l'Apocalipsi, la mort d'un món i el naixement d'un nou món. És la veu sàvia d'una figura femenina que, amb el seu cant, ens transmet l'esperança a través d'una bellesa commovedora.

La Balada del Somni també prové de l'Edat Mitjana i representa un viatge a través d'un somni, durant les 12 nits màgiques entre la nit de Nadal i la nit dels Reis. És un viatge a un món ple de spiritualitat que un home fa durant el seu son, travessant l'infern fins a arribar al cel.

Estem molt agraïts per l'ajuda valuosa i generosa de la gran musicòloga Maricarmen Gómez Muntané, especialista en el Cant de la Sibil·la, amb qui hem pogut treballar en profunditat i que ens ha permès comprendre millor aquest fascinant món de la Sibil·la.

Aquest programa està creat i arranjat per Hirundo Maris, amb el seu toc innovador i creatiu, per portar-nos en un viatge relacionat amb l'hivern, on la línia entre l'invisible i el visible serà molt subtil. 

 

FITXA ARTÍSTICA

    Arianna Savall. Soprano, lira, arpa medieval i vol tibetà

     Petter Udland Johansen. Tenor, hardingfele, fídula i lira

     Ian Harrison. Fluates, cornetto mutuo i gaites

     Miquel Angel Cordero. Violone i fídula baixa

     David Mayoral. Campanes medeivals, santur i percussions

     Cor Mixt

Hi ha la opció d'incorporar un ballarí (Francisco Javier Casado Suárez)

HIRUNDO MARIS

Reportatge sobre el projecte per Catch.ch durant el concert i preparació de l'enregistrament

02.04.23

AGENDA
bottom of page