top of page
HM-POESIE.png

Hirundo Maris sempre ha explorat nous mons musicals i formes d'expressió des de la seva fundació l'any 2009 sota la direcció d'Arianna Savall i Petter Udland Johansen.

 

Ara emprenen un camí completament diferent amb aquest nou projecte per al segell Fuga Libera, que es dedica a una gran i meravellosa tradició de la cançó, la cançó d'art dels segles XIX i XX, amb compositors com Schubert, Schumann, Brahms, Fauré. , Debussy, Mompou, Toldrà, García Lorca, de Falla i Grieg, tots ells tan significatius per a aquest gènere de música de cambra.

"L'amor per la poesia i la música que compartim (Arianna Savall i Petter Udland Johansen) és una cosa que invariablement explorem en tots els nostres projectes amb Hirundo Maris. Va ser molt important per a nosaltres fer-ho a la nostra manera personal i portar a la música el nostre so i amor personals. Per això hem arranjat tota la música de nou perquè s'integri amb l'univers musical d'Hirundo Maris. Sentiràs un gran amor i respecte per aquesta música feta per aquests fantàstics compositors a l'esperit d'Hirundo Maris, amb música que ve del Mediterrani assolellat i arriba fins a la gelada Escandinàvia".

 

Arianna Savall i Petter Udland Johansen.

FITXA ARTÍSTICA

Arianna Savall. Soprano, arpa medieval, barroca i triple

Petter Udland Johansen. Tenor, hardingfele i císter

Miquel Angel Cordero. Colascione i contrabaix

David Mayoral. Percussions

Captura de pantalla 2022-09-12 a les 9.33.38.png

RADIO TELEVISIÓ SUÏSSA RTS
Schubertíada Fribourg 2022

SEPT-22

HIRUNDO MARIS

Poésie et Musique

Enregistrament  el
novembre-20

HIRUNDO MARIS

Poésie et Musique

García Lorca

Café de Chinitas

2021-HirundoMaris-MusiqueEtPoesie2.png
AGENDA
No hi ha cap esdeveniment proper de moment
ACTUACIONS REALITZADES
bottom of page