top of page

ORQUESTRA DE L'AUDITORI JOSEP CARRERAS

  • web-logo-hi
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

És sabut per tothom que a la població de Vila-seca existeix un petit oasi del món de la corda d'elit del país. Aquesta població tarragonina ha esdevingut un punt obligat en el mapa dels músics de corda del país, ja sigui durant els anys de formació al seu conservatori o col·laborant en els seus equipaments.

 

Aquest oasi ha creat una tradició musical que ha donat solistes amb noms propis, quartets de corda rellevants i reconeguts pedagogs. En el present es reflecteix en una generació que té entre 30 i 35 anys que aporta la tradició orquestral d'arrel europea a aquesta població i a tota la comarca i que en les últimes dècades ha alimentat moltes formacions instrumentals a tot el país.

 

L'Orquestra de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca (OAJC) crea un espai que acull músics de talent que estimen el seu ofici.

 

Aquest projecte artístic, que ofereix una experiència musical amb el bo i millor dels intèrprets del nostre país, té com a plataforma l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca per desenvolupar un repertori que va del classicisme a la música més actual.

 

En l'actualitat és un projecte liderat per Xavier Pastrana a la direcció i Josep Colomé com a concertino, i desenvolupa una temporada de concerts amb impacte pedagògic, social i territorial.

PROJECTES
ENREGISTRAMENT DIRECTE
bottom of page