top of page

VEUS - COR INFANTIL AMICS DE LA UNIÓ

  • web-logo-hi
  • Grey Facebook Icon

Neix el 1996 amb l’Escola de Música creada dins la Societat Coral Amics de la Unió de Granollers. Dirigit per Josep Vila i Jover des de la seva formació, aquest cor de veus blanques destaca per la qualitat, l’eclecticisme i la singularitat de les seves produccions.

Ha participat en nombrosos festivals internacionals i ha estat premiat en nombrosos certàmens i concursos. Entre els premis més recents destaquen el primer premi al 47 Certamen Coral de Tolosa (2015) i la Silver Rose Bowl del concurs de la UER Let the Peoples Sing! (2013). En els dos casos és el primer cor de l’Estat Espanyol que ha rebut aquests premis.

 

Ha participat en òperes del Gran Teatre del Liceu (Otello -2016-, Tosca, Cavalleria Rusticana, Pagliacci i Der Rosenkavalier); en el concert en motiu del 70 aniversari de l’OBC (la Simfonia dels Mil, de Gustav Mahler), i en la Passió segons Sant Mateu dirigida per Jordi Savall al Palau de la Música Catalana.

 

VEUS - Cor Infantil Amics de la Unió ha actuat en els principals escenaris i festivals del país (L’Auditori, Palau de la Música, Gran Teatre del Liceu, Festival de Música Antiga dels Pirineus, Festival de Peralada, Festival de Cap Roig) acompanyat de formacions com l’Orquestra Simfònica del Vallès, l’OBC, o la Capella Reial de Catalunya entre d’altres.

PROJECTES
DISCOGRAFIA
bottom of page